A hintából kizuhant Krisztofer már puszit dobál édesanyjának

Az orvosok szinte semmi esélyt nem adtak rá, hogy felépülhet, a fiú most maga hajtja kerekesszékét.

Szeptember elején zuhant ki Krisztofer Várpalotán egy körhintából, és olyan súlyosan megsérült, hogy az orvosok azt mondták szüleinek, hogy meghal, lebénul vagy örökre szellemi fogyatékos marad. A 18 éves Máthé Krisztofer ezzel szemben most puszit dob, és boldogan mosolyog, ha meglátja édesanyját kórházi ágyánál.

A fiút az Országos Orvosi Rehabilitá­ciós Intézetben ápolják, orvosai most még nem tudják, hogy szenvedett-e maradandó sérülést. Az anya, Máthé Zoltánné így mesélt fia állapotáról:

“Én most már biztosan tudom, hogy csodák igenis vannak! A fiam az élő példa erre: fantasztikus látni, ahogy nap mint nap egyre jobban van. Két napja puszit dob mindenkinek, akit csak meglát, sőt már a kerekesszékét is maga hajtja. Beszélni egyelőre nem tud, hiszen ott a cső a torkában, de nem kizárt, hogy a hét végén attól is megszabadítják az orvosai. Én mindig is tudtam, hogy Krisztofer egy igazi harcos, és ezt most szerencsére be is bizonyítja.”

Míg Krisztofer az életéért küzdött, a családot átverte egy nő, akitől lakásukat bérelték:

“Nyolc gyereket nevelek a férjemmel, és így nem könnyű kiadó lakást találni. Szörnyű volt, amikor megtudtuk, hogy egy csaló miatt mennünk kell korábbi lakásunkból, de szerencsére mostanra ez a problémánk is megoldódott. Győrben találtunk egy megfelelő otthont, és már be is költöztünk. Most innen járunk Krisztoferhez a fővárosi rehabilitációs intézetbe, ide is hozzuk majd őt haza, remélhetőleg minél előbb! Semmi nem számít, csak az, hogy ő épüljön fel, és végre újra velünk legyen!”.

Forrás: Blikk