Még mindig szoptatja 5 éves lányát a 29 éves anya

És baromi büszke rá, hogy mennyi rengeteg pénzt takarított meg ezzel.

Az angliai Wakefieldben élő 29 éves blogger, Sophie Mei Lan a mai napig szoptatja 5 éves lányát, Jasmine-t. Úgy érzi, ezzel közelebb kerülhet gyermekéhez, és nem mellesleg az évek folyamán több ezer fontos kiadástól kímélte meg a családi kasszát.

A hölgy azt is elmondta, hogy férjével folyamatosan veszekednek emiatt, mert a 30 éves Chris nehezményezi, hogy Sophie mindig fáradt. A nő szerint semmi furcsa nincs abban, ha valaki szoptatja a gyermekeit. Elmesélte, hogy minden este kislányaival alszik el, hogy ha éjjel felébrednek, azonnal megszoptathassa őket, majd egyből vissza is aludhassanak. Azt is hozzátette, hogy az anyatej „tápláló, nyugtató hatású és olcsó”.

Jasmine, a nagyobbik kislány tavaly kezdte az iskolát. Az édesanya előtte felkészítette arra, hogy az osztályban rajta kívül nem nagyon lesz olyan gyermek, akit még szoptatnak, de ez ne zavarja a kislányt.

Újabb kutatások szerint azok, akik tovább szoptatják gyermeküket, odaadóbb anyának bizonyulnak a gyermek életének első tíz évében.

Hooorah I'm back on instagram! So sorry for the silence but my phone has been in hospital! Anyhoo I'm back! And with a fun snapshot of today's photoshoot. I just can't tell you what it's for shhhhh! But anyhow it's been a fun day in #London just a shame we didn't have time/energy to sightsee. Nonetheless love spending time with the kids at #halfterm #workinghard #mumblogger #mumvlogger #vloggingcamera #vloggingyoutubers #blogginglife #londontown #londonlove #londoncity #londonstyle #kidsfashion #kidsofig #kidsstylezz #kidsclothing #kidsclothes #kidsphotography #kidsphoto #familyphotography #familyphotos #familylife #familypictures #familypictures #familyfun Love my outfit @newlookfashion @newlookprteam shoes @peacocks_fashion & the kids kitted out in @hm @hm_kids #kidsfashion #stylevideo #styleblogger #fashionblogger

A post shared by Sophie Mei Lan (@mamameiblog) on

Forrás: Szeretlek Magyarország