Mucsi Zoltán örökbefogadott egy kislányt párjával

A 60 éves Mucsi sosem volt szószátyár, ha a magánéletéről volt szó.

Annyit lehetett tudni, hogy a színész boldogan nevelte fiait feleségével, Andreával. Ám most, M. Kiss Csaba Boldogságkönyv című könyvéből kiderült, hogy Mucsi nemcsak három saját fiú, de egy örökbe fogadott kislány apukája is.

Pár éve kiderült, egy hozzájuk közel álló kislánynak, Veronikának szüksége van a család segítségére. A színész és felesége pedig elhatározták, hogy ugyan nem szerepelt a terveikben a család bővítése, ők mégsem engedik intézetbe a gyermeket – így hát örökbe fogadták őt. Mucsi így fogalmazta meg, mit jelent a kislány az életében:

„Ő a legkisebb, most tizenkét éves. Nem akartunk már több gyereket, csak hát… Ez családi probléma volt… Arra gondoltunk a kedvesemmel, ha ez a gyermek intézetbe kerül, attól kezdve mi hogyan mehetnénk fel a színpadra adott esetben morális kérdéseket feszegetni. Egyébként is úgy éreztük, ha Veronika intézetbe kerül, azt mi nem éljük túl. Nagyon jó, hogy ő van nekünk. Én mindig fiút akartam, mert azt hittem, hogy a férfiembernek könnyebb az élete, mint a nőnek. Ma már tudom, ez egy akkora baromság, hogy fal adja a másikat. Szóval megérkezett közénk egy kislány, és olyan fénysugarat hozott az életünkbe, amilyet eddig még nem láttam”

Forrás: Blikk