A Hortobágy nem csak egy puszta, hanem menő hely – ritka csodás drónvideó!

Olyan helyeket láthatsz a videóban, amikről senki más nem készített még felvételeket.

Kallo Péter egyedülálló drónfelvételt hozott össze a Hortobágyról, és e szöveg kíséretében osztotta meg: “A Hortobágy menő hely! Nem csak egy nagy puszta, hanem izgalmas, érdekes, élő és egyedülálló. Miközben készült ez a kisfilm, szépen lassan beleszerettem. Instagram csatornámon már láthattatok néhány képet erről.

Lápok, tavak és eldugott helyek, melyek a levegőből még különlegesebbek. Olyan helyekre juthattam be, ahol más még nem készíthetett ilyen felvételeket! Éppen ezért nagyon különleges ez a videó”

Hortobágy drone video // Hungary

Lovely drone video about uniqie Hortobágy at Hungary! A Hortobágy menő hely! Nem csak egy nagy puszta, hanem izgalmas, érdekes, élő és egyedülálló. Miközben készült ez a kisfilm, szépen lassan beleszerettem. Instagram csatornámon már láthattatok néhány képet erről. https://www.instagram.com/kallopeter/ Lápok, tavak és eldugott helyek, melyek a levegőből még különlegesebbek. Olyan helyekre juthattam be, ahol más még nem készíthetett ilyen felvételeket! Éppen ezért nagyon különleges ez a videó! Nézzétek és élvezzétek!#vadlovak #daruvonulas #szurkemarha #rackajuh #vadludak #gemeskut #puszta #hortobagy #magyarorszag #hungary #vizibivalyFilm by kallopeter.huhttp://www.kallopeter.huhttps://www.facebook.com/kallopeterph…Sponsored by Napi drón // Daily dronehttps://www.facebook.com/napidron/Made by PhooTourist / Professional Travel Contenthttps://www.facebook.com/phootourist/with Lorina Buda ❤️❤️❤️❤️❤️Partner: Visit Debrecen

Közzétette: kallopeter.hu – 2017. október 29.

Forrás: Facebook