Rejtély, hogy mitől villogott így az ég Nyíregyházán – videó

Az Orosi-tónál, Nyíregyháza határában perceken át erőteljesen villogott az ég.

József posztolta a következő videót a Nyíregyen hallottam csoportba október 23-án este. A felvételen az látszik, hogy miközben a videót készítő ember autóval halad, a háttérben az ég folyamatosan, erősen villog.  A feltöltő szerint érdekes látvány volt, körülbelül 5 percig folyamatosan látta, de hangot eközben nem hallott.

Közzétette: Kormos József – 2017. október 23.

Vannak, akik kétségbe vonják a videó hitelességét. A Levadászva Facebook csoport szerkesztői például így vélekednek a felvételről:

“Igen sok észlelést, bejelentést kaptunk egy titokzatos Oroson készült videóról. Vizsgáljuk a valódiságát amit egyelőre sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudunk. Mindenesetre néhány mozzanat már első körben gyanús és életszerűtlen. Egyelőre a videót készítőn kívül senki sem látta , pedig 5 percig tartott a videós szerint. Kicsit furcsa a vezetés közbeni kamerázás is, ami mindig a témát mutatja. Egy szokatlan jelenséget tapasztalva mi például vagy megállunk és zoomolunk, vagy az irányában fordulunk. De semmiképpen nem “szafarizunk” egy megmagyarázhatatlan jelenség mellett. Egyelőre vizsgáljuk!”

Forrás: Szeretlek Magyarország