30 év házasság után Tom Selleck elmondja az igazságot

Tom Selleck nemcsak nagyszerű színészi alakításairól és legendás bajuszáról híres.

A hollywoodi hírességek sokszor kaotikus magánéleti válságai őt elkerülték. A színfalak mögött Tom Selleck egyszerű, hétköznapi ember, aki példás családapa, istenhívő, és harminc éve ugyanazt az asszonyt szereti. 1945-ben született Detroitban, négygyermekes családban. Nem sokkal születése után a familia Kaliforniába költözött, új életet kezdeni. Tom mindenben nagyszerűen teljesített, amit csak kipróbált: a modellkedéstől a kosárlabdáig. Kezdetben reklámokban szerepelt, majd egy Amerika-szerte népszerű televíziós show által ismerte meg a közönség, majd a neves Twentieth Century Fox filmkészítő cég szerződtette.

Ám 1967-ben Tom Selleck jelentkezett a hasderegbe, ahonnan visszatérve a stúdió kirúgta a vietnámi veteránt. A Magnum-sorozat hozta el neki a nemzetközi ismertséget, ebben katonai múltjának tapasztalatait is fel tudta használni. Ez volt az a munka, amire mindig is várt! 62 részt forgattak vele.

1987-ben vette feleségül Jillie-t, aki szintén színész volt. Tom Selleck szerint boldog és hosszan tartó házasságuk titka, hogy mindent megbeszélnek és soha nem hoznak egymás nélkül fontos döntéseket. Ahelyett, hogy hivalkodó házakat vennének, egy szolídnak mondható kaliforniai farmon élnek.

Kevesen tudják, hogy a híres színész egyébként farmján avokádótermesztéssel is foglalkozik. 30 év után is azt mondja, hogy Jill a legfontosabb ember az életében, és a mai napig dolgoznak a házasságuk egyensúlyban tartásán.

Képek: Facebook

Forrás: Faith Tap