A 4 legszuperebb vírusölő étel

Szeretnéd elkerülni a megfázást és az influenzát?

Fogyaszd rendszeresen ezeket a vírusölő ételeket!

Méz és fokhagyma
Ütős kombináció a megfázások idejére. A fokhagyma vírusölő tulajdonsága közismert, a méz pedig hatékonyan erősíti a szervezetet. 1 gerezd fokhagymát tegyél 1 evőkanál mézbe, és ezt fogyaszd minden reggel.

Grépfrút

Kifacsart levét érdemes gyakran fogyasztani a megfázásos időszakokban, de az is jó, ha gyümölcssalátákba teszed, vagy simán elmajszolsz egy-egy gyümölcsöt tízóraira. A grépfrút hatékony gyomor- és légzőszerv tisztító, ezenkívül az immunrendszert is erősíti.
Szárított sárgabarack
A benne lévő béta-karotin ami 33%-kal felgyorsítja a vírusölő T-sejtek számának termelődését. Kutatások szerint napi ½ csésze naponta már hatásos lehet.
Joghurt
Ha már antibiotikumot kell szedned, mindenképp fogyassz el napi egy-két pohár natúr joghurtot, ezzel 70 % -kal javíthatod az immunrendszered épségét. Fontos, hogy ne egy időben vedd be az antibiotikummal, legyen pár óra eltérés!

Forrás: Astronet