Samanthának meg kell halnia?

Néhány héttel ezelőtt bejárta a világsajtót a hír, hogy a Szex és New York 3. egész estés filmje Kim Catrall hibájából hiúsult meg.

Sorban nyilatkoztak a szereplők, hogy mennyire sajnálják a dolgot és nem voltak restek gúnyos célozgatásokkal élni kolléganőjük felé. Az igazság talán sosem fog kiderülni, hiszen egyes források azt állították, hogy Catrall egyéb projektjei támogatását kérte az új SATC részért cserébe, a vádat azonban a színésznő felháborodottan tagadja.

Kép forrása: Szex and the City Facebook

Míg Sarah Jessica Parker – aki a sorozat egy részének valamint a filmeknek producere is volt – korábban azt nyilatkozta, hogy egy főszereplő hiányában nem készülhet el az új film, most bennfentesek szerint hajlik arra, hogy mégis elkezdjék a forgatást. Méghozzá a színésznő-producer szerint az egyetlen járható úton: megölve Samantha karakterét!

A sorozat rajongói tudják, hogy Samantha sikeresen felépült egy mellrákból a 6. évadban, és egyébként is idősebb mint a másik három fő karakter, így nem volna nehéz a halálát beilleszteni a cselekménybe.

Forrás: Radar Online