A magyar mentősök alig tudták megmenteni a férfit, akiről felesége azt hitte, kamuzza a tüneteket

A nő nem is akart szóba állni a veszekedés után férjével, még a mentésirányító kérésére sem…

Bizonytalan hangú nő kérte a mentők segítségét a napokban. Elmondta, hogy szerelmével veszekedett, amikor a férj mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta nyugtatni élete párját. A dühös nő ekkor még nem hitte el, hogy férje panaszai valódiak.

A férj a saját szobájába zárkózott. A mentésirányító ennél több információt nem tudott nyerni a betegről, mert a nő azóta sem állt szóba a férjével. Nem is szeretett volna, hiába kérlelte a mentésirányító, hogy legalább a telefont vigye oda neki. A mentésirányító végül elkérte a férj mobilszámát. Felhívta a beteget, aki igazolta a történetet. Panaszai alapján azonnal megfelelő szintű mentőegység indulhatott a bajban levő férfihez.

„Tuti nincs nagy baj, hisz azóta még le is feküdt aludni” – mondta a mentősöket fogadó feleség. Az esetkocsi szinte azutolsó pillanatban érkezett. A vizsgálatok valóban komoly keringési zavart mutattak ki az addigra igen rossz állapotba kerülő 39 éves férfinél. Életmentő helyszíni ellátás után szállították intenzív osztályra, aggódva zokogó felesége társaságában. „Azt hittem csak kamuzik! Soha hasonló panasza sem volt!„- ismételgette út közben a szerelmes asszonyka, aki később telefonon köszönte meg a mentésirányító emberséges hozzáállását. Megígérte, soha többé nem fognak veszekedni.

Forrás: Facebook

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!