Bill Murray segítségével jelentett be gólyahírt egy pár az Instagramon

Vasárnap Robbie Schloss selfie-videót töltött fel az Instagramra. Ez önmagában még nem szokatlan dolog, sőt az sem akasztja ki a szokatlanság-jelzőt, hogy a videó segítségével a szüleinek szerette volna megüzenni, hogy első unokájuk úton van.

Robbie és párja Kirsten éppen Bill Murray mellett kapott helyet a Chicago Cubs baseball csapat egyik meccsén. „Csevegtünk a szokásos módon és még kölcsön is adta Kirsten-nek a szemüvegét. A Cubs számára nyertes meccs után megkértem, hogy tolmácsolja a babánk érkezésének hírét a szüleink számára.” – írta Robbie a Facebookon.

Mivel a várandósság nem könnyen jött össze, a pár nem akarta elsietni a dolgot, de a sztárral töltött este jó alkalomnak tűnt a nagy bejelentés megtételére. Bill örömmel vállalta a megbízatást, amelynek eredményeként a pár a körülöttük ülőktől is már jó néhány gratulációt bezsebelt.

A leendő nagyszülőket is meghatotta a videós szösszenet, Robbie pedig csak annyit fűzött hozzá a poszthoz, hogy „Bill Murray, köszönöm, hogy megríkattad a szüleimet!”

Forrás: Huffington Post