Ön is rosszul sütötte eddig a palacsintát?

A palacsintát mindenki szereti. Könnyű elkészíteni, még könnyebb megenni. De mi az az öt hiba, amit sokan elkövetnek?

Kép: Shutterstock

Olaj a sütéshez
Használjunk friss, jó minőségű vajat, abból is csak egy keveset a sütéshez. Sokkal finomabb lesz a palacsintánk!

Kép: Shutterstock
Túlkeverés
Minél tovább keverjük, annál nagyobb az esély, hogy nyúlós-rágós lesz a tésztánk. Egyszerűen keverjük össze csomómentesra a hozzávalókat, és kész!

Kép: Shutterstock
Fáradt tészta
Ne hagyjuk pihenni a palacsintatésztát! Legjobb, ha összekeverjük, és azonnal, frissen ki is sütjük!

Kép: Shutterstock
Az első palacsinta tesztelése
Kóstoljuk meg az első sütést, és ha kell, módosítsunk egy kicsit a tésztán!

Kép: Shutterstock
Túl bonyolultan
Nem érdemes túlbonyolítani. A palacsinta egyszerű étel, amit nagyon változatosan lehet megtölteni. Nagyon sok recept létezik, kísérletezzük ki a sajátunkat!

Forrás: www.mashed.com

Kép: Shutterstock