Megszólalt a KFC a megvert újságíró ügyével kapcsolatban

Nem siették el a bocsánatkérést.

Az Index újságírója, Szabó Zoltán panasszal szeretett volna élni egy budapesti KFC étteremben, ami miatt kidobták és véresre verték. A vasárnapi incidens után a KFC hétfő este adott ki egy közleményt az esettel kapcsolatban:

‘Közlemény
Rendkívül sajnáljuk a vasárnap este, a Király utcai éttermünkben történt eseményeket.
Teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a történtekért. A biztonsági őr és néhány alkalmazottunk részéről tanúsított viselkedés teljes mértékben ellentétes a cég értékeivel, továbbá az általános emberi értékekkel, az udvariasság és a vendéglátás alapelveivel.
A sérülést szenvedett vendégünktől mélységes elnézést kérünk és felajánljuk segítségünket, kárpótlásunkat.
Természetesen azonnal megkezdtük az eset kivizsgálását, jelen pillanatban a következőkről tudunk nyilatkozni:
Habár az incidenst okozó biztonsági őr egy alvállalkozó biztonsági szolgálat alkalmazottja, teljes felelősséget vállalunk a tetteiért. Az érintett biztonsági őrt elbocsájtották. A céggel való szerződés felülvizsgálatát tervezzük.
A vizsgálat lezárultáig felfüggesztettük az étterem műszakvezetőjét is. Az ügy fényében munkatársainknak újabb ügyfélkezelési, illetve probléma- megoldási tréninget szervezünk a hasonló esetek elkerülése érdekében.
Vendégünk nyilvános kérésének megfelelően örömmel támogatunk egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt.
Még egyszer elnézést kérünk a történtekért, mely egyszeri eset volt. Minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy vendégeinkkel tisztelettel bánjanak és megfelelő kiszolgálásban és bánásmódban részesüljenek éttermeinkben.”

Forrás: Facebook