Cirkuszi zebrák vágtáztak Debrecenben

Valaki nem jól zárta be a karámban a kaput, így kószálhattak, vágtázhattak kedvükre a zebrák Debrecenben.

Meglepő látvány fogadta Debrecen népét: a Füredi és a Böszörményi úton egy zebracsapat kószált, és olykor szép vágtákat is levágtak. Az állatok a Richter Flórián Cirkusztól szöktek meg, ahogy azt a cirkusz egyik munkatársa meg is erősítette. Szerinte ilyen sajnos előfordul, emberi mulasztás miatt, valaki nem jól zárta be a karámban a kaput. Az állatokat a cirkusz munkatársai befogták, szerencsére senki sem sérült meg.

Fotók forrása: dehir.hu

Nemrég hasonló eset történt Sopronban, ott egy forgalmas úton vágtattak a zebrák. Itt a Magyar Nemzeti Cirkuszból oldottak kereket a zebrák, akiket ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója ért utol motorral, és sikerült megnyugtatnia őket.

Gyakran láttam zebrát közlekedési csomópontnál, de egy csordára nem számítottam. :) Autósok óvatosan, egy teve is kinn kószál.* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/972081For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Közzétette: Gábor Kardos Kardi – 2017. október 2.

Forrás: Dehir