Lehet, hogy Hugh Hefnernek nem is kellett volna meghalnia?

Bár tudjuk, hogy a legendás nőcsábász nem volt már fiatal, és arról is értesültünk, hogy a hivatalos verzió szerint szívleállás miatti légzési nehézségek okozták közvetlenül a halálát, mégis érdekes új megvilágításba helyezik az eseményeket az újonnan felröppenő hírek.

A sajtómilliárdos Hefner szeptember 28-án hunyt el a Playboy kéjlaknak is nevezett kastélyában, halálát a hatóságok „természetes okokra” alapozták. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen 91 éves volt, de most mégis felröppentettek egy új lehetőséget, amely a végzetes eseményhez vezethetett – korábban mint szükséges lett volna.

A források szerint a legendás Playboy-villa borzasztóan leharcolt állapotban van, aminek következtében a levegője penészgombákkal terhelt. A felújításra szoruló szerkezet és berendezések kiváló otthont adnak a gombák megtelepedésének, és a helyzetet tovább súlyosbítja, hogy Hef kutyái szabadon járkálhatnak a házban és jelölgethetik az ósdi függönyöket.

Az ósdi matracok, az elhasznált kárpitok önmagukban is a fertőzés lehetőségét hordozzák, de a kosz és rendetlenség még tovább súlyosbítja a helyzetet. Az orvosszakértő szerint az ilyen jellegű környezeti terhelés nyitottabbá teszi az idős szervezetet a hétköznapi fertőzésekre és legyengíti annyira, hogy egy egészséges fiatal emberre nem veszélyes fertőzés ledönthesse a lábáról. Hefnernél vérmérgezést is diagnosztizáltak, amelyet igen nehéz megkülönböztetni a gombák okozta fertőzésektől.

A feltételezést alátámasztja, hogy Hefner felesége Chrystal Harris közérzeti problémák miatt – állandó fáradtság, közérzeti problémák, ízületi gyulladások és duzzadt mirigyek – elköltözött a villából és csak akkor tért vissza, amikor a médiamogul állapota rosszra fordult. Távozása után az egészsége helyreállt.

Sajnálatos tény azonban, hogy a Playboy-pápát képtelenség lett volna rávenni arra, hogy elköltözzön az ingatlanból, amelyhez annyi szép és pikáns emlék kötötte.

Forrás: Radar Online és Hugh Hefner Facebook