Kukkants be a világ legdrágább ingatlanába!

A 315 millió fontot (kb. 106.281.000.000 forintot) érő ingatlan a franciaországi Côte d’Azur-ön található és a Villa les Cèdres nevet viseli.

Az 1830-ban épült, közel 1700 négyzetméteres villában 14 hálószoba kapott helyet, az egyik teraszáról a Földközi-tenger látható. A hatalmas kertben pálmafák és cédrusok szegélyezik az ösvényeket, privát tavak és medencék mellett bronzszobrok állnak. A kilátás mindenhonnan lenyűgöző.

A belső tér ugyan kissé leharcolt, ugyanakkor extravagáns és szemkápráztatóan gazdagon berendezett. A korábbi tulajdonosok között fellelhetünk egy királyt, majd a Grand-Marnier gyártását elindító Marnier-Lapostolle család birtokolta 2016-ig.

Amikor a Campari cég akvirálta a Grand Marnier anyavállalatát, azonnal piacra dobta a káprázatos ingatlant. A tulajdonosok abban bíznak, hogy a kalandos történet és a lenyűgöző részletek lehetővé teszik, hogy jó áron adják el ezt a csodálatos építményt, amelynek szomszédságában Andrew Lloyd Webber és Paul Allen Microsoft-résztulajdonos is birtokol ingatlant.

Forrás és további képek: The Sun