Biztosra mennek az Apple-nél

Korábban felröppent már a hír, hogy az Apple új dologba fog bele: sorozatokat fognak gyártani. Nem titkolt vágyuk, hogy felvegyék a versenyt a Netflix-el és az Amazonnal. Erre meg is van minden esélyük, hiszen első sorozatukat Steven Spielberg cége fogja gyártani.

Az Amazing Stories egy klasszikus sci-fi sorozat átdolgozása lesz, amit eredetileg az NBC csatornán sugároztak volna. Hiszen a 80-as évek közepén is ott futott, az Amazing Stories akkor két évadot élt meg. Tizenkétszer jelölték Emmy díjra, amiből ötöt el is nyert.

Chelsea Lauren/Variety

Az már biztosnak tűnik, hogy 10 epizód elkészül a 80-as évek sorozatának újragondolt verziójából. Az eredetin annak idején maga Spielberg is dolgozott néhány epizód erejéig, így vélhetően a mostaniban is vállal feladatot.

De főleg Bryan Fuller dolgozik majd a projekten, aki íróként jegyzi a Hősök, a Star Trek: Discovery, a Star Trek: Voyager, a Hannibal és a Halottnak a csók több epizódját. Jelenleg pedig az American Gods-ot készíti. Az új Amazing Stories-ban vezető produceri pozíciót tölt be, Spielberg cégének két producerével együtt.

Az Apple nyáron elindított egy valóságshowt, Planet of the App címmel, melyben programfejlesztők mutatják be alkalmazásaikat a zsűrinek (Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Will.I.Am).

Forrás: variety.com