Bekamuzta a miskolci nő, hogy nyilvános wc-n szült, mentőhelikopter is indult érte potyára

40 év alatt nem találkozott ilyen botrányos esettel a mentésirányító.

Ijedt nő hívta a miskolci mentőket. Elmondta: hirtelen megindult nála a szülés, és egy közterületi mosdóban hozta világra babáját. A mentésirányító a legmagasabb prioritásba sorolta a segélykérést. Rögtön a levegőbe emelkedett a mentőhelikopter és 2 mentőkocsi is indult az újszülött és az anyuka ellátására.

Szinte le sem tették a telefont, mikor a helyszínen landoló helikopter visszajelezte, hogy nem várja őket senki és a járókelők sem tudnak semmiről. A többi egység is megérkezett, mire a mentésirányító ismét elérte a bejelentőt, aki sokáig nem vette fel a telefont. Végül sikerült elérni a nőt, aki úgy tett, mintha nem is tudna a segélykérésről.
Kiderült, hogy a felnőtt nő csak csínytevésnek gondolta a bejelentést, ami miatt a mentők komoly erőket mozgósítottak. A mentősök óriási megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy egy tréfának legkevésbé sem mondható telefon miatt feleslegesen érkezett az életmentő segítség. Az ügyben rendőrségi eljárás indulhat a nő ellen, aki mókázásával mások életét veszélyeztette.
“Méltatlan és vérlázító, hogy felnőtt emberek ezzel szórakozzanak. Minden kérdésemre adekvát választ adott, fel sem merült bennem, hogy ilyesmit hazudik valaki.” mondta a mentésirányító aki közel 40 év szolgálat alatt még nem találkozott ilyen botrányos esettel.

Forrás: Facebook