A hétvégére itt az indián nyár!

Csütörtökön még befigyel egy kisebb hidegfront de a hétvégén erős melegedés kezdődik.

A Kiderül előrejelzéséből megtudtuk: kedden jellemzően sok lesz a felhő felettünk. Délelőtt északkeleten, délután pedig délnyugaton várható néhány órás napsütés. Másutt csak rövid napos időszakok lehetnek. Elszórtan valószínű kisebb eső, zápor. A délnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul, késő este 9, 14 fok valószínű.

Szerdán délnyugaton a délelőtti köd feloszlása után derült időre lehet számítani. Az ország többi részén többször erősen megnövekszik a felhőzet, hosszabb napos időszakok csak a délután második felében lehetnek. Az északkeleti megyékben lehet helyenként gyenge eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Csütörtökön gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A hőmérséklet hajnalban 6 és 11, délután 20, 21 fok körül alakul.

Pénteken gyengén felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megerősödik, az északi megyékben néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Szombaton gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, csapadék nem lesz. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet reggel 3 és 8, kora délután 15 és 20 fok között alakul.

Vasárnap többnyire gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, de lehetnek helyek, ahol és az éjszaka képződött köd csak lassan oszlik fel. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Forrás: Kiderül

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!