22 Celsius fok is befigyel a napokban!

Érdemes kihasználni és a szabadban feltöltekezni.

A Kiderül előrejelzéséből megtudtuk: hétfőn az ország nagyobbik részén kevés felhőre, sok napsütésre számíthatunk, ám a Dunántúlon felhősebb időszakok is lesznek. Délnyugaton helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben néhol meg is erősödik a nyugati, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul, késő este 7, 12 fok várható.

Kedden a felhős napindítás után felszakadozik a felhőzet, rövid napos időszakok is lehetnek. Elszórtan valószínű kisebb eső, záporeső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű.

Szerdán már 20 Celsius fokot is mérhetünk, noha többnyire felhős lesz az ég, csak délnyugaton lesz kevesebb felhő, ott több órára kisüt a nap. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.
Északkeleten lesz a hűvösebb.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, néhány órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A hőmérséklet hajnalban 6 és 11, délután 16 és 22 fok között alakul.

Forrás: Kiderül

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!