Celine Dion megszabadul a privát szigetétől

A Titanic világhírű betétdalának előadója már régóta árulja azt a házát, amely Florida egy kis magán szigetén épült. A ház egy resort-szerű, vízparti otthon, amely a Jupiter-szigeten terül el. A dél-floridai ingatlan több tágas medencével, folyóval, csúszdákkal is fel van szerelve. A kanadai popsztár a házat még volt férjével, René Angélilrel együtt építette. A luxusotthont 2013-ban 72 millió dollárra tartották, most 33,5 millió dolláros veszteséggel sikerül megszabadulni tőle.

A ház tele van extra megoldásokkal, például a hátsó tornác közvetlenül egy medencébe visz. A kertben a medencéket egy lassú folyású, mesterséges folyó köti össze, így veszi körbe a házat és a játszóteret, ahol csúszdák, kötélhíd és sok más játék is található.

Az ingatlanon öt pavilon, két vendégház is található, mindez természetesen a medence körül. A pihenés helyét is egy medence köré építették, itt nyugágyak és festői kilátás biztosítják a teljes kikapcsolódást. A privát szigeten színházterem, edzőterem, teniszpályák és egy profi konyha is található.

A 10.000 négyzetméteres birtokon összesen 13 hálószoba és 14 fürdőszoba épült.

Forrás: mansionglobal.com