5 idézet Soma Mamagésától, ami rávilágít, hogyan érdemes élni

A spiritualitás magyar nagyasszonya a lélek legmélyéről hozza fel nekünk a bölcsességet.

5 idézet tőle, ami neked is segíthet az életed alakításában:

“Nagyon tipikus, hogy rettegünk attól, nem felelünk meg másoknak, meg hogy azon problémázunk, mit gondolnak rólunk. Nem csoda, hiszen generációkon át tűzzel-vassal égették bele az emberekbe azt, hogy az adott kor vallási vagy társadalmi-politikai irányelveinek meg kell felelni. És erre túlzottan rákondicionálódtak az emberek. De tudomásul kell venni, hogy ennek az időszaknak vége van, és mi egy új kor első fecskéi vagyunk! Egy olyan generáció, amelynek sokkal több lehetősége van arra, hogy a tagjai a saját életüket éljék.”

“Csak a kis lélekhang mondhatja meg, hogy neked mire van szükséged. Tehát sem az anyád, sem az apád, sem az asztrológusod, sem az anyósod, sem a férjed, sem a feleséged, sem a jósnőd, senki nem tudja, hogy neked mi a helyes és jó. Amíg nem tanuljuk meg ezzel a belső hanggal, az intuíciónkkal felvenni a kapcsolatot, addig állandóan kiszolgáltatottan bolyongunk.”

“Arra menj, amitől félsz! Az a te iránytűd. Az akadályoz, hogy felemelkedhess, a helyeden legyél, és tedd a dolgodat.”

“Az, hogy mennyire vagyunk mi egyensúlyban és egységben önmagunkkal, illetve hogy milyen mértékben azonosulunk a hozott mintákkal és sebekkel, határozza meg azt, hogyan látjuk a világot, a másikat.”

“Nem szabad azt hinnünk, csakis az iskolától várható a gyerekünk boldogulása. Tanuljon, de ne szakadjon bele, ne szorongjon! Legyen gyerekkora, amikor a képességeit (észrevétlenül) fejlesztő, játszó gyermek lehet, nem pedig az állandó megfelelni akarástól parázó tanulógép.”

Forrás: Citatum