Puzsér újra beszólt: “Ne hazudjunk a nők köré áldozati glóriát”

Kissé bicskanyitogató stílusban fejtegeti a nők és a férfiak közötti bérkülönbségeket.

Puszér a napokban már egyszer borzolta a világháló népének kedélyeit, akkor Palvin Barbarát szörnyetegezte le. Most odaposztolt még egyet, újabb bejegyzésében is ekézi a világhírű modellt, emellett a nőknek is odamond egyet. Idézünk bejegyzéséből:

“Csajok, akik semmihez sem értenek – aztán ha megereszkedik a bőr, ha a kokain, a metamfetamin és az alkohol lassan lelakja a gazdatestet, elválik, hogy a fény visszaverésének képessége mire jogosít fel: semmire. Marad az aranyásás, a házasság egy perverz vén kujonnal és a drága táskák meg az iskolázatlan proliság mutogatása az esti realityben. Ez ma egy trendi életstratégia. Palvin Barbara ennek a reklámarca – ő a kurva jól kinézés, és semmihez sem értés nemzetközi hírű királykisasszonya. Palvin Barbara fényesen keres ezzel, és ebben a pénzben az is vastagon benne van, hogy ha időről időre árukapcsolja a tömeggyilkosságot meg a termékelhelyezést, akkor egy olyan, mint én leírja róla, hogy egy szörnyeteg.. Mit tehetnék? A Barbara név jelentése: barbár nő – a név úgy tűnik, ezúttal kötelez.”

“Tömegesen tűntek fel a bejegyzés alatti kommentmezőben feminista különítmények, meg a hozzájuk tartozó kasztrált férfiszolgák osztagai, akik a Wikipédia szócikkét lobogtatva magyarázták, hogy igenis van bérkülönbség a két nem között. Nos: ezt senki nem vitatta. Azt vitattam, hogy ugyanazért a munkáért ne járna ugyanaz a bér. És ha már olyan sokan vették a fáradságot, és bemásolták ide a linket, megnézhették volna, hogy míg Magyarországon tizenöt százalék a két nem közti bérkülönbség, addig Németországban és Ausztriában húsz százalék fölött van. Hogyhogy? – kapnak a fejükhöz sokan: még jobban elnyomják a nőket az osztrák és a német munkaerőpiacon?! Nos, a rejtély megoldása az, hogy az eltérő jövedelmek mögött a nők és a férfiak eltérő karrierdöntései állnak. Sok nő ha teheti, otthon marad a gyerekekkel, vagy csak félállást vállal, esetleg kevésbé stresszes munkakört, mint az idióta, versengési mániás férfiak – különösen Németországban és Ausztriában, ahol ezt könnyebben meg is tehetik. Ezek a riasztó adatok abból adódnak, hogy a vizsgálatot készítő szociológusok minden nőt hasonlítanak össze minden férfival. Ha azt vizsgálnák, hogy azonos munkakörben, azonos tapasztalattal mekkora a két nem közti bérkülönbség, akkor legfeljebb két százalékot mérnének – csak azzal ugye nem lehetne olyan sikeresen bujtogatni a férfiak ellen, mint azzal, hogy ugyanazért a munkáért a nők tizenöt-húsz százalékkal kevesebb pénzt kapnak.”

“Más kérdés, hogy a nőknek sok területen valóban nehéz vezető pozíciót szerezniük. E téren én is érzek negatív diszkriminációt – ebben én is támogatom a női munkavállalókat. Meg tudom érteni a helyzetüket: tizenöt-húsz éve bébiszitter próbáltam lenni, és meg kellett tapasztalnom, hogy ezen a piacon a férfi munkavállalókat milyen széles körben diszkriminálják. Azt javaslom, ne hazudjunk a nők köré áldozati glóriát, és ne hergeljük őket fals adatokkal! Ez az, ami veszélyezteti a társadalmi békét, nem az, ha valaki épp leírja az igazat Palvin Barbaráról.”

Forrás: Facebook