Barack Obama egy igazi lovag

Már a lájk.hu-n is írtunk róla a héten, hogy a volt amerikai elnök és felesége Michelle a napokban ünnepelték házasságkötésük negyed százados évfordulóját. A tudósításunk arról szólt, hogy Michelle hogyan köszöntötte a férjét ezen a kiemelkedő ünnepen, most pedig azt mutatjuk meg, hogy mi volt Barack meglepetése a jeles napon.

Michelle Obama kedden egy nőknek szóló konferencián vett részt Pennsylvaniában. A beszélgetés közben a háttérben elhelyezett videofal egyszer csak életre kelt és játszani kezdte az elnök videóüzenetét, félbeszakítva a nők beszélgetését.

A nagyvilág előtt sosem volt titok a leköszönt elnök csodálatos kapcsolata feleségével, hiszen gyakorta adták ennek tanújelét a különféle hivatalos megjelenéseken csókok, kézfogások, ölelések és pillantások formájában.

A kisfiús mosollyal előadott, néha szégyenlős szempillantásokkal kísért két perces beszéd a legkérgesebb szíveket is megdobogtatja. Őszinte vallomás egy negyed százados kapcsolatról, az egymás iránti szeretetről és tiszteletről, arról, hogy milyen fontos, hogy a párunk meg tudjon nevettetni, vagy hogy példaképévé tudjon válni a gyerekeinknek.

Forrás: Barack Obama Facebook

Kiemelt kép forrása: Huffington Post