Itt a Vaktetkó: odanyújtod a bőröd, és azt tetoválnak Rád, amit akarnak – fotók!

Nem, ez nem Japánban történik, hanem Budapesten!

A Vaktetkó egy különleges rendezvénysorozat, aminek a lényege, hogy leadsz magadról egy 5 soros bemutatkozást, ami alapján a tetoválóművész kitalál néhány nappal későbbre egy mintát, majd a nagy eseményen felvarrja oda, ahova szeretnéd. Te pedig a végén látod meg, hogy mi fogja ezután életed végéig díszíteni a bőrödet.

Van olyan, aki ezt tényleg bevállalja? Igen, nem is kevesen. Többek között Veres Viktor, a Zoom újságírója is alávetette magát a procedúrának. Ő ezt az infót adta meg magáról a tetoválóművésznek:

“Mivel miskolci vagyok, betegesen vonzódok a szocreálhoz, és lenyűgöz még egy kellőképpen sivárul festő panelház is. Lokálpatriotizmusom csúcsaként annak ellenére is az életem egyik legfontosabb része a diósgyőri focicsapat teljesítménye, hogy már évek óta Budapesten élek, és újságot írok. Mivel évek óta Budapesten élek, természetesen elég fanyar tudok lenni. Sokak szerint cinikus vagyok, szerintem csak szeretek másokon is nevetni magamon kívül. Szabadidőmben nagyon szeretek metál, esetleg techno bulikba járni. Ha meglátok egy pulit, bármikor el tudok olvadni”

Fotó: Veres Viktor

Viktor néhány bátorító sör után ment el a Kalicka bisztróba, hogy felvarrják neki a meglepetés tetkót. Kissé aggódni kezdett, mikor a tetováló közölte vele, hogy amit magáról írt, az a lehető legtávolabb áll tőle.

Fotó: Veres Viktor

És mi lett a végeredmény?  Egy drótkerítés, aminek az egyik lyukába bele van csavarva egy újság. A kiadott 15 ezer forint ide vagy oda, Viktor tök boldogan fogja viselni az ábrát.

Fotó: Veres Viktor

Forrás: Zoom

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!