Kigyúrt teste miatt alázták Rubint Rékát a luxusfeleségek

A magyar celeb milliomos nők úgy vélik, nekik jobb alakjuk van.

Rubint Réka sokak példaképe, a Feleségek luxuskivitelben milliomos asszonyai azonban alaposan leszólták a fitness lady alakját. Persze nem szembe, hanem a háta mögött.

Réka a nyári forgatás alatt elhívta a műsor szereplőit aerobiktáborába, egy vidéki hotelba, hogy megmozgassa őket. A lányok már az odaúton lepontozták Réka sokak által irigyelt alakját.

“Még dereka sincs, nem nőies, nekem nem tetszik az alakja. Viszont a kitartását becsülöm. Egy nő túl férfias kockahassal.” – mondta Csősz Bogi.

“Egy nőnek legyen kis cicije, feneke, legyen formás. Rékának nincs homokóra alakja. A kockákat a hasán sem irigylem tőle. A lábát viszont imádom. Azt elfogadnám. Jennifer Lopez alakja nekem a tökéletes. Egy nő legyen kicsit tónusos, de ne túl izmos. Több volt páromtól is megkaptam, hogy én túl formás vagyok” – Köllő Babett

“Én voltam az, aki a leginkább hangsúlyoztam, hogy nem tetszik Réka alakja. Azt vallom, egy nőnek legyen popsija, dereka. Nekem mindig is 90-60-90-es méreteim voltak. A sport az éle­temben a társas szórakozást jelenti. Latin táncokat szoktam táncolni, golfozom, néha lovagolok. Rendszertelenül. Szerintem leginkább a genetikának köszönhetem a nagy könyvben megírt méreteimet. Jó, ha valaki sportol, amíg megtartja a dereka vékonyságát. Adriana Lima sem tetszik már, mert ő is túledzette magát, és egyenes lett a dereka. Sophia Loren a kedvencem, tetszik, ha egy nő nőies. Azért azt tegyük hozzá, hogy fontos az étkezés is. Húst nem fogyasztok, és naponta ötször eszem annyit, hogy mindig éhes maradjak egy kicsit”. – Csősz Bogi

Forrás: Bors