Vacsorázz víz alatt!

Mindenki tudja, hogy a Maldív-szigetek a világ legszebb tájait és tengerpartjait kínálják azok számára, akik megengedhetik maguknak, hogy ellátogassanak erre a pazar helyre.

Az itteni vállalkozók azonban nem elégednek meg azzal, hogy a természet kínálta föld feletti szépségeket és természeti kincseket aknázzák ki a turizmus területén. A szigeten épült fel a világ első két tenger alatti étterme, amelyek sajátos hangulatukkal és elbűvölő látványvilágukkal rabul ejtik a betérőket.

A kupola alakú 5.8 Undersea Restaurant közel 5 méter magas víztömeg alatt helyezkedik el, az óceán alján. Az íves üvegtáblák alól a vendégek megkapó panorámában gyönyörködve nyomon követhetik a természetes mélytengeri életet, megcsodálva az elvonuló halrajokat vagy alkalmanként az őket vizsgálgató búvárokat is.
Az Új-Zélandon megépített, majd ideszállított különleges kupolába a bejárat a hotelból induló csigalépcső végén található. Az exkluzív élményben mindössze 14 asztal vendégei vehetnek részt egyszerre, nem beszélve arról, hogy egy vacsora ára kb. 280 dollár (84 000 forint).

Forrás: Hello! Magazine