A Markle-k és a Middletonok, vagyis vessük össze a hercegi párok családjait!

Az angol sajtó már tényként kezeli, hogy a héten nyilvánosságra lépett Harry és Meghan hamarosan frigyre lépnek. Ennek megfelelően folyamatossá váltak az összehasonlítgatások a két hercegi pár között: Milyen divat szerint öltöznek? Hogyan viselkednek? Milyen viszonyban vannak a párjaikkal?

Ahogy Meghan Markle személye és élete is feszegeti a királyi család (potenciális) tagjaira érvényes szabályokat, úgy a két család közötti összehasonlításból is kiderül: a színésznő nem tipikusan az az ember, akit a királynő kisebbik unokája mellé megálmodott. Bár ha meggondoljuk, hogy Harry milyen lázadó volt egész életében, talán a kép is jobban összeáll.

Meghan édesanyja fekete, felmenői között találhatunk rabszolgákat is, jelenleg szociális munkásként és jógatanárként dolgozik. Édesapja – akivel a kislány hat éves korában elváltak – Emmy-díjas fővilágosító. Kate édesapja és édesanyja is korábban légiutas-kísérők voltak (így ismerkedtek meg), majd közös alapítású cégük révén sikeres üzletemberek lettek. A vagyonukkal kapcsolatos adatok nem nyilvánosak, de 30 alkalmazottal dolgoznak, 230 ezres, anyagilag magasan kvalifikált megrendelői körnek.

Mindkét lánynak két testvére van, igaz Kate öccse és húga édestestvér, míg Meghan bátyja és nővére féltestvérek. Előbbi testvérei részben a szülői vállalkozásban, részben saját tervek mentén, az üzleti élet területén próbálnak érvényesülni. Utóbbi lánytestvére színésznő és modell volt, most kerekesszékes, fiútestvére családos ember és az USA-ban él.

Forrás: Hello! Magazine