Luxyka nem 20 évvel idősebb férjet képzelt el magának

Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője nem arról álmodozott, hogy egy ennyivel idősebb férfivel éli majd le az életét.

A sors azonban máshogy akarta, és néhány vele egyidős pár után Babett találkozott Andrással, aki lenyűgözte. A férfi nem tartotta jó ötletnek a műsort, de végül belement.

Így most egy egész ország tudja, hogy Babettnek, azaz Luxykának a több mint 100 pár cipője mellett annyi ruhája van, hogy bővíteni kéne a 400 négyzetméteres házukat. Néhány aranyköpés Babettől:

„Csillár, tapéta és festmény nélkül nincsen vécé”

“Van mackónadrágom, Ar­mani, hogy jól nézzek ki a tűzhely mellett is. Amerikában veszem, mert ott olcsóbb.”

„Ritkán hordom a jegygyűrűmet, ugyanis száz kis brillkő van benne, nagyjából az ára egy középkategóriás autóéval vetekszik, plusz nem kell azonnal elárulni, hogy férjnél vagyok”

Forrás: Bors

Babett egyébként nem egy unatkozó milliomosfeleség: “Több előadásban játszom egyszerre, alig van időm. A hétéves kislányom mellé például a születésekor fogadnom kellett egy főállású bébiszittert. Nélküle élni sem tudnánk. A vásárlásokat is ügyesen kell megoldanom, csak két-három naponta van rá időm. Persze így is tudok jócskán költekezni, pont nemrég gondolkoztam el azon, hogy az egyik vendégszobát átalakíttatom gardróbbá, mert kevés, ami van.”

Forrás: Bors