George Clooney szünetet tartott a családi életében – magára hagyta Amalt és az ikreket

Bár az internet népét hónapok óta lázban tartja a szeszélyes színész családalapítása, úgy tűnik Clooney az ikrek születése után sem hagyott fel a legényéjszakákkal.

Mint ismeretes, Cindy Crawford férje, Rande Gerber George legjobb barátja. Talán emiatt sem csodálkozhatunk azon, hogy együtt látogatták meg Craig Éttermét a hét végén West Hollywoodban.

A pasis kiruccanás különösebb kilengések nélkül zajlott, bár valószínűleg nem volt hiány alkoholfogyasztásban, hiszen hazafelé Rande-nak problémái voltak az autó ajtajának becsukásával és George-nak kellett a segítségére sietnie. Úgy tűnik, a házaspár nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az életük ne csak a gyerekek körül forogjon, hiszen nemrég dupla randin látták őket Matt Damon-nal és feleségével.

Az ikrek születése nem csak fejre állította a hosszú ideig örök agglegénynek titulált Clooney életét, de a hozzá közel álló források szerint „soha nem hitte volna, hogy ilyen fáradt lehet valaha”, hiszen a két gyermek ellátása hatalmas feladatot állít a házaspár elé. Sokan amiatt is aggódtak, hogy a színész alaposan lefogyott az utóbbi időben, de a megkérdezett orvos szakértők szerint nincs ok aggodalomra, hiszen a megpróbáltatások okozta átalakulás belül van az egészséges határokon.

Forrás: Radar Online