10 menő jelmez Halloween-ra

Hamarosan itt a Halloween, ideje elkezdeni tervezni a jelmezeket. A BuzzFeed összegyűjtötte, hogy idén ősszel mik lesznek a legmenőbb szerelések. Az első helyezett nem fog meglepni senkit!

A szerkesztők a listát a Lyst és a Pinterest adatainak összekombinálásból nyerték, úgy tippelik ezekből a kosztümökből lesz a legtöbb a kölcsönzőkben, és a Halloween bulikban is.

10. Hableány

A Lyst számolt be róla, hogy július óta 1, 4 millióan tűzték ki Pinterest oldalukra a hableány farkat. Vajon a netes áruházakban nemrégiben feltűnt kagyló formájú melltartók is ilyen népszerűek lesznek?

Pinterest

9. Egyszarvú/unikornis

Az unikornisok feltámadtak! Soha nem voltak olyan népszerűek, mint az idén.

Pinterest

8. Hippi

Klasszikus halloween jelmez, de idén újra nagyon népszerű. Bár az is lehet, hogy remek vészterv arra az esetre, ha túl későn kezdünk jelmezt keresni magunknak, hiszen mindannyiunk ruhásszekrényében lapul néhány olyan darab, ami jól áll egy hippinek.

7. Baywatch szereplő

Ki ne szeretne Baywatch szereplő lenni? A film bemutatója óta rengetegen keresnek rá az ikonikus piros fürdőruhára. De vajon akik ezt a jelmezt választják lassított felvételként kérik majd a csokit is?

6. A Trónok harca szereplői

Vélhetően nem lesz olyan halloween-i buli, ahol ne jelenne meg egy khalesi, vagy egy szürke, fekete szőrös mellénybe, kabátba bújt férfi, tőrrel az oldalán. Utóbbi jelmez praktikus is a hideg időben.

Pinterest

5. Wonder Woman (Csodanő)

A film bemutatója után 115 százalékkal nőtt meg azok száma, akik Gal Gadot által is viselt piros fűzőre kerestek rá, és persze az arany színű mandzsetták eladása is megugrott. Vélhetően elég sok hölgy választja majd ezt a jelmezt.

4. Zsiráf

Teljesen indokolatlanul a zsiráf is felkerült a listára, ugyanis 1200 százalékkal többen kerestek rá a zsiráf sminkre, és jelmezre, mint tavaly. Nagyon úgy fest, hogy riválisa akadt az egyszarvúnak.

3. Belle A szépség és a szörnyetegből

Ideje leporolni a gyertyatartókat! Ugyanis idén nagyon menő Belle-nek öltözni, mindegy, hogy a klasszikus sárga ruhát, vagy a kéket húzzuk magunkra. Utóbbihoz persze a fehér kötény is elmaradhatatlan. A Disney klasszikus hercegnőjébe Emma Watson lehelt újra életet!

Pinterest

2. A gyerekek a Stranger Things című sorozatból

Lehetséges, hogy a sorozat rajongói növelték meg a Pinterest-es adatokat, de valószínűleg nem csak erről van szó, ugyanis megnőtt a kereslet a klasszikus, 80-as évekbeli pólók iránt.

1. Pennywise, a bohóc az AZ című filmből

Nem annyira meglepő módon, az első helyen Stephen King regénye alapján készült horror főszereplője végzett. Rengetegen keresnek rá a bohóc sminkjének titkára. Hátborzongató elképzelni, hogy az utcákat ellepik majd a horrorbohócok.