Felakasztotta, százféleképp kínozta 1 éves mostohafiát a pápai férfi

Nem tudta elviselni, hogy más az apja.

A 39 éves pápai G. Róbert 2012 végén kötötte össze az életét azzal a nővel, akinek akkor már több gyereke volt előző kapcsolataiból. Egyiküket alig egy éves korától brutális bántalmazássorozatnak vetette alá a kegyetlen mostohaapa, a legkülönbözőbb módokon ártott a kicsinek.

Például, amikor munkából hazatért, a kisfiút be kellett vinni a szobájába, az ágyát nem hagyhatta el („Nehogy garázdálkodjon!”), semmivel nem játszhatott, s az udvarra sem vitték ki. A kisfiút azzal zaklatta, hogy nem engedte pihenni, reggel korán felkeltette, vezényszóra kellett lefeküdnie, az ágy alá bújnia a poros földre. Megtiltotta neki azt is, hogy védekezzen, ha bántják.
Volt, hogy a matrac alá fektette az 1 éves gyereket, máskor a kezét a rácshoz kötözte úgy, hogy a fiú nem tudott leülni.
Az is előfordult, hogy kólával, kávéval leöntötte a kicsit, ha pedig sírt, vizet löttyintett rá. Máskor egy kézzel emelte fel, vagy az egyik lábánál fogva dobta a kiságyra. Egyszer fordítva adta fel rá a pulóvert, majd a csuklyánál fogva felakasztotta a síró gyereket az emeletes ágy felső tartólécére.
Az apa egyik legkegyetlenebb húzása az volt, mikor a kiságy egyik rácsát kivette, majd a többi közé beszorította a kicsi fejét, akinek ettől bevérzett a füle.
A kisfiú bántalmazását gyakran a testvérei is végignézték, csakúgy, mint az anya, aki nem avatkozott közbe. Átment inkább a másik szobába, hogy ne lássa, mi történik. Amikor kipattant az ügy, levelet írt az igazságügyi pszichológus szakértőnek, amiben vádelmébe vette a párját, ugyanakkor a történtekért a gyerekeit és a szüleit hibáztatta.
A Pápai Járásbíróság G. Róbertet öt rendbeli kiskorú veszélyeztetése és testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek, amiért három év négy hónap börtönre ítélték. Élettársát a kiskorú veszélyeztetése miatt három évre felfüggesztett két év szabadságvesztéssel sújtották.

Forrás: Veol

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!