Ceruzával hasba bökték és gúnyolták a duci tinit, most modell karrierbe kezdett

Mintegy 45 kg-t fogyott a lány, aki testsúlya miatt az iskolai zaklatások kereszttüzében élt.

A Németországban élő Angelina jól tudja, mit jelent a bullying, azaz az iskolai zaklatás, mivel a saját bőrén tapasztalta meg ezt 12 és 18 éves kora között. Legszörnyűbb élménye, mikor egyik iskolatársa hasba bökte egy ceruzával, és azt mondta, hogy ez a túlsúlya miatt nem fájhat neki.

Fotó: Independent

Az utolsó csepp az volt a pohárban, mikor az egyik rokona bunkó megjegyzéseket tett a vastag combjaira. 2015-ben a lány több mint 120 kg volt.

Megelégelte a sok bántást, amit kapott, és életmódváltásba kezdett. Egészséges, kiegyensúlyozott diétát követett, és cross fit gyakorlatokat végzett. A siker pedig nem maradt el, sikerült leadnia mintegy 45 kg-t. Ma úgy étkezik, hogy a reggelit kihagyja, egyszer délután 4 óra körül eszik, majd még egyszer este 9-kor.

Angelina modell karrierje is elindult, bekerült egy német TV műsorba, amit kifejezetten plus size modellek szerepelhetnek. Bár az kérdés, hogy a lány jelenlegi alkata miért is plus size.

Let's be honest ☝️ I'm really blessed and thankful to my body for everything! I'm not struggling with loose skin after loosing almost more than 50 kilogram, but #hardworkpaysoff 💪 but whoever says I'm not accepting my body is wrong! I'm just feeling better living #healthy and working out • call it a #sideeffect that my body is changing day by day and I'm enjoying it to the fullest 😍 no one can tell me being happy living unhealthy nah 🤙 I have a firm goal and I'm gonna be the very best version of myself 😁 #stopjudging ✋ and #makeyourdreamscometrue 😏 . #happyme #smile #nofilter #justme #bikini #curves #beachbabe #fitspo #nobodyshame #crossfitgirls #bodygoals #fitfam #goodlife #transformation #tbt #fitnessmotivation #weightsloss #positivevibes #youcandoit #workforit #fitnessjourney #fitnesslifestlye #feelgood🍍

A post shared by Angelina Denk (@angelinadenk) on

Forrás: Independent