Az állatorvos nagyüzemben vágja ki a kutyák hangszalagját az utcán – megrázó fotók

Mindezt egy piac mellett, nem megfelelően fertőtlenített eszközökkel.

Sokkoló trend terjed a kutyagazdák körében Csengtuban, Kína délnyugati részén. Egy állatorvos, aki amúgy engedéllyel sem rendelkezik erre, egy madár és virágpiac mellett, a nyílt utcán “rendel”, és egymás után távolítja el a kutyák hangszalagjait.

Asszisztense egy zsinórral kifeszíti az elbódított állatok száját, az orvos pedig kivágja és a földre dobja a hangszalagokat. Van, hogy 1 óra alatt 10 ilyen műtétet is elvégez a doktor, és nem fertőtleníti megfelelően az eszközöket. A hatóságok felszólították az állatorvost, hogy hagyja abba az illegális tevékenységét.

A képek megtekintése csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek javasolt.

A gazdákat zavarja, hogy kutyájuk túl hangosan ugat, így az engedéllyel nem rendelkező orvossal kivágatják hangszálaikat

Fotók: DailyMail

A gazdák többnyire amiatt vitték el kutyáikat a horrorisztikus beavatkozásra, mert azok túl hangosan ugattak, és zavarták a szomszédokat. Az állatvédők teljesen felháborodtak, egyrészt, mert a nyílt utcán végzett műtét és a nem megfelelően sterilizált eszközök miatt nagy fertőzésveszélynek teszik ki feleslegesen az állatokat, másrészt pedig ezzel egyik legfontosabb kommunikációs eszközüktől fosztják meg a kutyákat.

Az asszisztens egy zsinórral kifeszíti az állatok száját, hogy a “doktor” elvégezhesse a horrorisztikus beavatkozást

Egy órába 10 ilyen műtét is belefér, a megkínzott kutyák így várják, hogy kimenjen az altató hatása

Forrás: DailyMail