Túl kicsi volt a közönség, Rékasi inkább otthagyta őket

Verebes Istvánnal beszélgetett volna, de őt is faképnél hagyta.

A szombati Színházak Éjszakája rendezvényre több programmal is készült a József Attila Színház. Az egyik egy beszélgetés lett volna Verebes István és Rékasi Károly között.

Forrás: RTL Klub

Rengeteg érdeklődő volt az épületben, azonban az ő talkshow-jukra kevesen mentek el, ez valószínűleg a nagyszínpadon levő filmvetítésnek volt köszönhető.

Így pár mondat után Rékasi elhagyta a helyszínt.

“Mostanában sokat hallgatom a Halott Pénz zenéjét az autóban, és nem is gondoltam volna, hogy ezekben a dalszövegekben mennyi igazság rejtőzik. Azt hallottam benne, hogy aki mindent elveszít, nullára ér­kezik, az mindent megtehet. Hasonló történt velem is. Épp ezért nem szolgálom ki azt a helyzetet, ami nincs, ezért elbúcsúzom, viszontlátásra – mondta a színész, majd a marasztalások ellenére elviharzott.

Verebes azt mondta, hogy megérti Rékasi döntését.

A József Attila Színház sajtóosztálya így nyilatkozott a Borsnak:

“Néhány programunk a regisztráció és a hatalmas tömeg miatt összecsúszott, így nem tudtuk minden esetben tartani az előre kiírt kezdési időpontokat. Sajnálatunkra Rékasi Károly nem tudta kivárni a nagyszínpadon tartó filmvetítés végét, ezért korábban távozott, így a meghirdetett kávéházi beszélgetés elmaradt. Galambos Erzsi, Láng József és színházunk vezető színészei nagy türelemmel viselték a délutáni csúszást, egész napjukat a József Attila Színház közönsége körében töltötték.”

Forrás: Borsonline