Nincs X-Faktor sértődés és bocsánatkérés nélkül?

Úgy tűnik, egyre kevésbé szól a tehetségkutató a tehetségekről.

Most éppen Majka húzta fel magát azon, hogy az egyik versenyző az ő Behalok című dalát Nagy Ricsiének titulálta. Ezt a zsűri sem javította ki.

Forrás: Szeretlek Magyarország

Ezt írta a Facebook oldalán:

“Azon felül, hogy ez a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X faktorban, kikérem magamnak, hogy azt mondja be:

Nagy Ricsitől jön a Belehalok!!!

Hogy a pics@ba jönne már tőle? Azért, mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi, nem azt jelenti, hogy ez az ő száma.

Vagy a szerkesztők kérték arra, hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta, hogy ez a mi számunk. Azért az is fura, hogy senki nem javította ki a zsűriben.

Szóval kedves RTL és X faktor! Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a “Hagyd meg nekem a dalt”című nótát.”

A posztja eljutott a műsor készítőihez, akik reagáltak is rá. Közben talán kissé oda is szúrtak neki, hogy konkurrens tévés létére őket nézi:

“Egyik versenyzőnk valóban pontatlanul fogalmazott és a választott dala kapcsán, csak a cover verzió előadóját említette meg.

De természetesen ahogyan a közönség, úgy az X-Faktor stábja sem felejtette el, hogy a Belehalok című – méltán szupersikeres – szerzemény, egy Majka-Curtis-BLR dal.

Nem is tudnánk, hiszen 2012-ben még fel is léptetek vele nálunk, extra produkcióként! Remek előadás volt!

Örülünk, és köszönjük, hogy nézel minket! Jó munkát estére!

Barátsággal:
Az X-Faktor stábja”

Aztán ByeAlex sem hagyta szó nélkül az incidenst, megvédte a csatornát és biztosította Majkát, hogy mennyire szereti:

“Majka! Mikor feljött Krisztián a színpadra, azt mondta “nagyricsitől a belehalok…” Azért nem mondtunk szerintem semmit, mert – legalábbis bevallom én – nem tudtam pontosan, ki is ez az előadó (Nagy Ricsi), akinek pont ilyen dalcíme van! Utána mindenkinek leesett, hogy miről van szó. Lehet meg is említettük aztán, de a forma igazán elvitt minket, és nem derül ki a vágásból. Én úgy gondolom, hogy ez nem a csatorna hibája, hiszen ez a versenyző fejében volt meg így.

Szeretlek Peti! És ennek ellenére is egy szóból vágja mindenki a Belehalokot, amit semmiféle csatorna nem tud kiradírozni! ❤️””

Happy end…

Ezen felül még Gáspár Laci is megsértődött, akit Kiss Ramóna próbált egy saját produkcióval kiengesztelni.

Ja, voltak versenyzők is…?

Forrás: Facebook