Az X-Faktor kiesett versenyzője szerint direkt nevetségessé tették a műsorban

A lány a műsor készítőit vádolja.

Nagy Szimonetta az X-Faktor utolsó adásában egy olyan produkciót adott elő, amelyet a zsűri 4 nem-re értékelt. A lány a műsorban meglehetősen hevesen reagált az ítéletre. Az előadása itt visszanézhető.

Forrás: RTL Klub

Szimonetta a Facebook oldalán tálalt ki a műsorról.

Szerinte a műsor szerkesztői folyamatosan hitegették arról, hogy tovább fog jutni.

Elmentek forgatni a lakásukba, ahol átadtak neki egy levelet, melyben az állt, hogy 20 perce van elkészülni és indulnak a forgatásra. Felvették, ahogyan elindul a villamoshoz, majd ott azt mondták neki, hogy természetesen nem most lesz az adás forgatása, hanem egy hónap múlva.

Az RTL székházában a versenyszáma előtt arra kérték, hogy riszálja magát a szélgépek előtt és a szájába adták a tőle teljesen idegen mondatokat, amiből aztán a bemutatkozó kisfilmje is készült.

Úgy gondolja, hogy a zsűri előtti megmérettetésen nem megfelelő volt a hangbeállítás, ezért sikerült rosszul a produkciója. A mentorok ezután kigyúnyolták, ő már csak azt várta, hogy  kimehessen.

Szerinte az egész műsor megrendezett és 3 hónapig szórakoztak vele a készítők.

Sziasztok! Sokan érdeklődtetek a napokban, hogy mi történt velem az X-faktorban. Akkor most elmesélem részletesen. Akik…

Közzétette: Szimonetta Nagy – 2017. szeptember 4.

A műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László azt mondta a vádakra reagálva, hogy a hang ugyanolyan volt az összes versenyzőnél, ráadásul Radics Gigi hangjához lett beállítva. Aki jelentkezik a műsorba, annak vállalnia kell, hogy véleményt mond róla a zsűri. “A kudarcból tanulni kell és nem másokat hibáztatni.”

Forrás: Facebook, Bors