Így verik át a lakáskiadókat és az albérletkeresőket

Gátlástalan hazugságok minden irányba.

Dániel meséli el a Szeretlek Magyarország oldalán, hogy hogyan lett édesapja átverés áldozata.

Forrás: Haz.de

Meghirdette a lakását, melyet egy magát pszichiáternek mondó nő megnézett. Előadott egy komplett történetet magáról és arról, hogy a gyerekkorában a környéken élt, ezért szeretne most is odaköltözni. Megegyeztek az árban és 3 havi kaucióban (390 ezer Ft). Ezt állítása szerint egy külföldi számláról utalta, de csak nem akart megérkezni az összeg 2 hét múlva sem.

3 hét után elegük lett a várakozásból, ultimátumot adtak a nőnek, ekkor egyhavi bérleti díjat nagy nehezen készpénzben kifizetett, de végül felmondtak neki.

Néhány nappal azelőtt, hogy a nőnek végleg ki kellett költöznie, megjelent egy férfi, aki az albérlethirdetésre jött. Kiderült, hogy maga az albérlő nő kínálta sajátjaként a lakást, jóval a piaci ár alatt. Később világossá vált, hogy rengetegen megnézték az ingatlant és 5 bérlőjelöltből szedett be pénzt, majd mire ők költözhettek volna, már csak a nő hűlt helyét találták volna.

A lakás tulajdonosa a rendőrséghez fordult, ott a nyomozók már régóta ismerték a csalót, eddig is hasonló módon lakásról lakásra járt, viszont még nem sikerült ellene tenni semmit sem…

Mindenki körültekintően járjon el lakásbérlésnél és -kiadásnál is!

Forrás: Szeretlek Magyarország