Ezért zavarta le a BKK sofőr Benjámint az 5-ös buszról!

Szakadó esőben űzte le a férfit a budapesti járműről a lezárt tetejű (!!!) kávé miatt.

A budapesti fiatalember több száz esetben utazott már elviteles kávéval a budapesti tömegközlekedésen, most azonban baj lett belőle:

“Pár hete a szakadó esőben az 5-ös busz sofőrje lezavart a járatról, mivel elviteles kávéval mentem dolgozni és azzal a kezemben pattantam fel a járműre. (Csatoltam fotót is az illegális szállítmányról.) Nem tudtam és nem is tudom mire vélni az egészet, de ezek szerint ma Magyarországon le kell mondanunk az elviteles kávéról, ha utazni szeretnénk a városban. Hozzáteszem, nem ez volt az első alkalom. Addigra szerintem már jó pár száz kávét sikerült illegálisan megjáratnom a városban, de ez csak éppen aznap zavarta sofőrt, akiről a következő járaton kollégája azt mondta: “rossz napja van”.

Benjamin nem hagyta annyiban a dolgot és bejelentést tett a BKK telefonos ügyfélszolgálatán, sérelmezve, hogy a lefedett, elviteles kávéjával leparancsolták a buszról a Március 15. térnél.

Döbbenet, hogy a BKK nem kért elnézést, hanem a sofőr mellé állt, az alábbi indoklással:

Forrás: 444 / Facebook

“A dolgozó előadása szerint Ön a pohár tetején lévő lyukkal ellátott műanyag lapra mondta azt, hogy az a pohár fedele, mely azonban csak a folyadék kilötyögését tudta volna megakadályozni.”

“A VT-ARRIVA Kft. álláspontja szerint az autóbuszvezető a szabályzatnak megfelelően járt el, mivel az elvitelre szánt, fedeles folyadék is okozhat kárt, ha bármilyen okból vészfékezésre kényszerül az autóbusz, vagy kanyarodáskor kiesik a pohár az utas kezéből.”

Nem jutunk szóhoz!

Forrás: 444