2017. szeptember – Ezt hozza a Kakas hónapja

A kínai asztrológia előrejelzése szerint energikus, jelentőségteljes hónap vár ránk.

Sasdi Bernadett a kínai asztrológia nyomvonalán járt utána, mi minden is történik velünk ebben a hónapban. Eszerint “szinte vibrál a levegő, a feszültség csúcsra járatódik, de nem kell megijedni, ezek nem negatív események érzetei, hanem inkább a megújulásé avagy az érkező lehetőségek előszelei. Ha megnézzük a Kakas hónap kezdésére felállított horoszkópot, láthatjuk, hogy 3 Kakas is megjelenik. Nem vitás, ez már olyan erős fémes erő, mely senkit és semmit nem hagy érintetlenül!”

“Ha bárki ebben a hónapban (de amúgy úgy egész évben) részese olyan eseménynek, ahol kétségbe vonják tudását, képességét, üzletének kiválóságát, esetleg külső megjelenésével kapcsolatban kritizálják, az szinte biztos lehet benne, hogy aktív egyensúly visszaállítási program részese, hiszen elcsúsztak benne az arányok nagyszerűség irányából a gőg felé…ha mutatja ezt a külvilág felé, ha nem.”

“Kifejezetten jót tesz ez a hónap azoknak, akik akut önbizalom hiányban szenvednek, hiszen bennük is fellobban a vágy az önkifejezésre, meg akarják mutatni a világnak azt az egyediséget, melynek birtokosai. Ehhez kellő határozottságot és kitartást is ad a Kakas fémes energiája, így a gyengék erőre kapnak, az erősek pedig még szilárdabban haladnak céljaik felé. Ráadásul nagyon könnyű lesz a kapcsolatépítés is mindenféle szempontból, hiszen a Kakas romantikus állatszimbólum, hatására számos szerelem szövődik majd, új barátságok alakulnak és az üzleti életben is egyszerűbben nyílnak meg a kapuk. A szépség és vonzerő is fontos témák lesznek, megnő az igény az esztétikumra a külsőnket illetően, akárcsak a környezetünkre vonatkozóan.”

Forrás: kinai-horoszkop.com