Kinga doktornő elsírta magát, ahogy a magyar fiatalok sorra teszik le a cigit

Fejes Kinga iskolaorvosnak remek érzéke van ahhoz, hogy lebeszélje a fiatalokat a dohányzásról.

A nagyszerű eredmény ezúttal őt magát is meglepte, meghatottságát egy Facebook üzenetben írta meg:

“Nagy öröm ért ma!!!✌??Szeretném közhírré tenni? Dohányzásellenes vagyok, minden fórumon igyekszem a saját tapasztalatomat megosztani főleg a fiatalokkal felvilágosító,tájékoztató formában végzem a dolgom.Szerencsére nem hiába.??.

Iskolai szűrő vizsgálaton elborzadva láttam egy tizenéves srác torkát, gégéjét és nyers őszinteséggel vázoltam a jövőt, ha így folytatja. Mertem, az édesanyja előtt engedélyt kérve rá. Elkeseredett és szomorú voltam valószínű ez látható is volt.

Eltelt két hét és a srác széles mosollyal köszönt ma a váróban. ‘Doktornő, hoztam a haverjaimat, kérem vizsgálja meg őket és mondja el nekik is, amit nekem mondott, mert ők is dohányoznak és nem akarom, hogy bajuk legyen. Azóta egy szálat sem szívtam és a többieket is lebeszélem róla. Ők is vigyáznak rám, egyszer kértem tőlük egy szálat. Viccből. De nem adtak. Ők is vigyáznak rám?✌???⛅? Jön még három, őket is küldtem.’

Hát nem találtam szavakat. Remélem nem vették észre hogy elsírtam magam. Ciki lett volna. 25 éve tart a harcom a cigi ellen. Az utóbbi három hónapban többen lerakták a betegeim közül. Nagyon szépen köszönöm Nekik ✌??? Köszönöm srácok! Visszakaptam ma a hitem. Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket és bízom a fiatalokban övék a jövő. Az enyém is :D :D”

Nagy öröm ért ma!!!✌🍾👑Szeretném közhírré tenni🙋.Dohányzásellenes vagyok, minden fórumon igyekszem a saját…

Közzétette: Rendelő Fejes Kinga – 2017. szeptember 5.

Forrás: Facebook / Szeretlek Magyarország