Etetőszékben kellett táplálni az élő múmiává fogyott kutyát, nézd meg, mi lett vele

Ilyet még az állatvédők sem láttak, először nem tudták, mit kezdjenek a normál testsúlyának alig felére fogyott kutyával.

A súlyosan bántalmazott Patch szörnyű állapotban került a Southridge Animal Centre menhelyre. Gazdája őt és másik kutyájukat teljesen elhanyagolták. Bezárták őket a lakásukba, és végignézték, ahogy élő múmiává fogynak. Patch kutyapajtása hatalmas kínok között éhen is halt.

Patch alig a felét nyomta normál testsúlyának, kutyapajtása pedig bele is halt az éheztetésbe

Fotók: RSPCA

Patch pedig nem csak csontsoványra fogyott, de a nyelőcsöve sem működött rendesen. Emiatt először állatkórházi ellátást kapott. Ezután a menhelyen ápolták tovább, de először nem tudták, hogyan etethetnék. Aztán megszületett a megoldás: etetőszéket készítettek a kutyusnak, mert ha függőleges helyzetben evett, akkor az étel könnyebben továbbjuthatott a beteg nyelőcsövén keresztül a gyomrába.

A menhelyen etetőszéket készítettek neki, csak így tudott enni

Fotók: RSPCA

Patch apránként javult, de nyelőcső betegsége nem múlt el teljesen. Az állatvédők aggódtak, hogy találnak-e egy olyan türelmes gazdit, aki ezzel együtt is befogadja a kutyust, és megadja neki azt a szeretetet, amit még soha senkitől nem kapott meg.

A szerencse Patch mellé társult, és Lulu személyében eljött az álomgazdi számára. Így ma már boldogan él gazdájával, 6 másik mentett kutyával, lovakkal és szamarakkal együtt. És ami az igazi csoda az egészben, hogy a szerető családban Patch nyelőcsőbetegsége annyira helyrejött, hogy normálisan tud enni. Erre az orvosok sem számítottak!

A szeretet csodát tett vele, Patch ma teljesen jól van, és szeretetben él

Forrás: RSPCA

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!