Linda, a magyar robogó segít majd kijutni a dugókból

Nem állsz vele dugóban, nem probléma a parkolóhely, nem zajos és nem szennyezi a környezetet ez a magyar fejlesztésű robogó.

Linda? Akinek a képet látva a 80-as évekbeli sorozat nyomozólányának a Babettája jut eszébe, az nem sokat téved. Ez ihlette a magyar Virgo csoportot a jármű külsejének létrehozásában.

Forrás: Szeretlek Magyarország

A lelke viszont más, elektromos és egészen egyszerűen csak egy 220 V-os konnektor kell a töltéséhez. A motor fejlesztői megreformálnák a szükséges áramellátást is. Szerintük a legjobb lenne ezt is közösségi rendszerben megoldani, a társasházak falán lehetne egy doboz, amiből egy applikáció segítségével megoszthatnák az áramot. Így mindenki profitálna belőle. Egyetlen bökkenője a dolognak, hogy jelenleg az áramszolgáltató nem engedélyezni az elektomos áram továbbértékesítését, de bíznak benne, hogy hamarosan ez változhat, remélik, hogy a közösségi áramszolgáltatásé a jövő.

A teljes letisztultság, egyszerűség, szögletes formák jellemzik a robogót. Egyszerre retró és nagyon trendi. Kényelmes, jól manőverezhető, könnyen leparkolható, halk, egyszóval pont a budapesti dugók előli menekülésre való.

2018 nyarára várható a megjelenése.

Forrás: Szeretlek Magyarország

Forrás: Szeretlek Magyarország