Puzsér kiosztotta ByeAlexet a hisztije miatt

Az X-Faktor új évadának első adásában nagyobb “műsort” csináltak a zsűritagok, mint a versenyzők.

Puskás Peti, Radics Gigi, ByeAlex és Gáspár Laci az Az X-Faktor idei adásának új mentorai. A versenyzők hozták a selejtezőn szokásos hol jobb, hol rosszabb formájukat, de a produkcióik háttérbe szorultak a zsűritagok egymással való beszélgetése mellett.

Forrás: Délmagyar

Versenyzőként nehéz lehetett megélni, hogy az életük “nagy lehetőségét” jelentő 1-2 perc alatt is inkább egymással foglalkoztak a zsűrítagok, mintsem a fellépőkkel.

De ez semmi ByeAlex hisztijéhez képest. Az egyik versenyző külsőre nagyon hasonlított rá, ezen persze beindult a poéngyár a zsűritársaktól. ByeAlex pedig úgy megsértődött, hogy egy 5 éves hisztikirálynő kislány is megirigyelhetné, amit tőle láttunk, még a produkció elhagyásával is fenyegetőzött.

Puzsér Róbert a tőle megszokott stílusban kommentálta az eseményeket:

Egy barátom nemrég mutatta meg, miként hisztizett ByAlex az X-Faktor évadnyitóján, miután Radics Gigi azzal szivatta őt,…

Közzétette: Puzsér Róbert – 2017. szeptember 3.

“Egy barátom nemrég mutatta meg, miként hisztizett ByeAlex az X-Faktor évadnyitóján, miután Radics Gigi azzal szivatta őt, hogy az épp színpadon álló, tök alkalmatlan hasonmása szerinte jobb dalszövegíró és előadó, mint maga ByeAlex. Nos, Alex barátunk megsértődése és a stúdióból kivonulva előadott picsáskodása rendkívül visszatetsző médiapillanat volt. Ha egy előadó ennyi bizonytalanságot táplál a saját produkciója iránt, vajon miért rendez hisztit, ha kiderül, hogy azzal kapcsolatban nem egyedül neki vannak minőségi fenntartásai? Ha pedig ByeAlex esetleg úgy véli, hogy harminchárom évesen máris olyan életművet rakott le, amelynek kapcsán még a baráti viccelődés is megengedhetetlen, akkor rám vár a feladat, hogy elmondjam:

Alex, attól még, hogy egy olyan műsorban zsűrizel, ahol a kis barátaiddal adásról adásra felállva ünneplitek valamelyik vidéki italkimérés aktuális karakoe-hercegnőjét, még nem lettél se Bródy, se Szörényi, se Presser, se Bereményi, se Demjén, se Lovasi. Kár volna elhinned, hogy akkora ember vagy, hisz veled még ugyanúgy nem történt meg a sztárság, ahogy a Puskás Petivel vagy a Gáspár Lacival. Nincs azzal semmi baj, ha egy szórakoztató műsor keretei közt próbálsz a dalaidnak nyilvánosságot, magadnak meg pénzt szerezni – sokan megtették ugyanezt. Mindaddig, míg saját elhatározásból és őszintén – nem pedig produceri utasításra – állsz fel tapsolni, csak annyit gondolok, hogy egy rossz ízlésű ember vagy, aki tényleg nem érti, hogy kulturált környezetben nem indokolt a standing ovation, csak mert valaki Hódmezővásárhelyről hamis hangok nélkül elénekelt valami szutyok világslágert. Ehhez a nárcizmushoz viszont még fel kell nőnöd művészileg, mert ugyan aranyos kis dal volt a Kedvesem, de talán nem árulok el titkot azzal, hogy nem írtál vele új fejezetet a magyar kultúra nagykönyvébe.”

Forrás: Facebook/Puzsér Róbert