A tévéember nekivághat újabb 1000 televízió adományozásának

Ellenbacher Attila, az ország jótékony tévészerelője a jószándékból nem, de az anyagiakból kifogyott, így úgy tűnt, hogy nem tud több készüléket adományozni a kórházaknak.

Korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, hogy Attilának az 1000 tv adományozása után nem volt már több pénze beszerezni a távirányítókat, és elvinni a készülékeket a legtávolabbi településekre, pedig még rengeteg intézmény lehet az országban, ahol a mások számára feleslegessé vált, de még tökéletesen működő tévéknek örülnének.

Fotó: Index

Júniusban több magánszemély és cég is felkereste az ország tévéemberét, aki így mesél erről: “Megkeresett az ország egyik legnagyobb futár cége például, de ők csak csomagolatlan áruként tudták volna szállítani, az nekünk nem megoldás. A készülékek megfelelő csomagolását mi, az önkéntes segítőimmel megoldani nem tudjuk, és több tucat tévét sérülés nélkül teherautóval kiszállítani egy futárcégtől nem is elvárható feladat”.

Attilát megkereste a Magyar Telekom is, a cég egy éven keresztül vállalja egy meghatározott darabszámú készülék javításának teljes költségét. A magyar tévéember tehát most már nekivághat az újabb ezer készülék adományozásának. És mint mondta, nemcsak hagyományos tévéket javít és ajándékoz, “Ha valakinek egy modernebb, akár nem működő lapostévéje van, annak is örülök, ha eljuttatja hozzám”.

Forrás: Index