Kismamákat tapogatott egy férfi a fehérvári kórházban

Hónapok óta bejárt a terhes ambulanciára, és zaklatta az egyedül érkező kismamákat.

Sőt, volt, akit már több mint 6 évvel ezelőtt zaklatott. 0-24 órás őrszolgálatot indítottak az ambulancia területén a kismamák biztonsága érdekében.

Többen is nyilatkoztak a bizarr esetekkel kapcsolatban:

” A férfi hónapok óta bejár a terhes ambulanciára és zaklatja az oda egyedül érkező kismamákat. Mindig mást hazudik, hogy miért van ott, s állítólag mindig ugyanabban a ruhában van. De nagyon vigyázzatok vele. Barátnőm legutóbb beszédbe elegyedett vele, akkor azt hazudta az úr, hogy a húga éppen szül. De ő mégis lent ült az ultrahangon a kismamák között és végül barátnőm mondta, hogy ő elköszön, végzett. Jött volna vissza az osztályra, de a férfi követte őt a liftben és elkezdte tapogatni. Szerencsére csak az első emeletre jött a barátnőm, ahol gyorsan ki is szállt a liftből. Bár ezen az emeleten találhatóak a szülőszobák, de a férfi nem szállt ki, hanem ismét lement az ultrahangra várakozókhoz. Több ott várakozó kismama is megjegyezte, hogy zaklatta már őt ez a férfi. Volt, akit már 8 héttel ezelőtt!”

Az egyik kismama lefotózta a zaklatót

“Pont a két hónapos bent tartózkodásom első napján szállt be a liftbe. Kérdezgetett, mikorra várom a babát, mondtam, hogy nyárra. Gyanús volt, már hallottam róla, úgyhogy nem voltam túl konkrét. Aztán mondta, hogy azt hitte, már mostanában, mert ugye elég nagy volt már akkor is a hasam. Mondtam, hogy ketten vannak. Erre már nyúlt is, hogy megfogja a hasam, de ráripakodtam, hogy hozzám ne merjen nyúlni. Ez a földszint és az első emelet között zajlott. Kiszállt velem, elindultam a terhespatológián a szobámba, még bámult utánam, de a pultnál megálltam, hogy ne lássa, hova megyek be.”

“Első találkozáskor ultrahangra mentem, akkor jött oda és kérdezte, hogy ultrahangra megyek-e, hány hetes vagyok, mennyi idős a kisfiam (ő is velem volt akkor). Elmondta, hogy az ő húga is kismama és őt várja.. Aztán ahogy bementem az ajtón, el is tűnt. Ekkor még nem is gyanakodtam, csak egy “unatkozó” pasasnak gondoltam. Ami zavart, hogy meg akarta fogni a pocakom, de ellöktem a kezét. Mindez egyébként tavaly történt, még kétszer találkoztam vele, nagyon zavaróan bámult.”

“Most hat éves a fiam, de terhesen ez az illető engem is zaklatott. Ahogy a barátnőmet is. Szóba elegyedik a kismamákkal és elkezdi simogatni, fogdosni a hasukat. Én akkor szóltam az orvosomnak, ő intézkedett is, a férfit a biztonságiak kitessékelték. Személy szerint most nagyon felzaklatott, hogy ez az ember még mindig oda jár perverzkedni.”

A városi rendőrkapitányság munkatársai azt kérik, a zaklatott kismamák minden ilyen, akár múltbeli, akár friss esettel forduljanak a rendőrséghez, tegyenek feljelentést.

Forrás: Feol