Egy fiú lerúgott egy kutyát az 1-es villamosról, az eb azóta sincs meg

Egy megosztással Te is segíthetsz megtalálni Zoit, a kutyust.

15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban szerda éjjel. Az eb gazdája, egy fiatal, kutyakiképző lány ezután belerúgott az elkövetőbe, aki szintén lezúgott a járműről. A villamos továbbment, így a gazda nem tudott leszállni, Zoi, a 4 éves belga juhászkutya eltűnt.

A lány a közösségi oldalon kért segítséget:

Forrás: Facebook

„A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú. Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból. Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón. A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon. Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott”
A lány azt sem zárja ki, hogy a kutyát el akarták rabolni, hogy eladják. A kutya idegenekkel nem barátságos, Zoi névre hallgat. Ha láttad, hívd a gazdát a 06-20-299-4282 telefonszámon.

Forrás: Propeller