Frankeinsteinné verték a dobozba zárt kutyát, nézd meg, hogy néz ki most!

A kutya feje megduzzadt, beszakadt a szeme alatti csont, és az állkapcsa is eltört.

Tragikus állapotban találtak rá a 7 hónapos kutyusra, akinek szörnyű bántalmazást kellett átélnie, majd ezután bezárták egy kartondobozba, és magára hagyták Detroit közelében. Szerencsére állatbarátok rátaláltak, és értesítették a rendőrséget, majd egy helyi állatvédő szervezethez került a kutya, akiben alig volt már élet.

Fotók: Detroit Pit Crew Dog Rescue / Lisa Rettino

Az egyik állatvédő így számolt be a kutya megrendítő állapotáról: “Úgy nézett ki, mint Frankeinstein. Nem is látszott rajta, hogy kutya, annyira hihetetlen volt.”

Az állatorvosi vizsgálat megállapította: beszakadt az eb szeme alatti csont, az állkapcsa is eltört, és a lába is megsérült. A feje pedig erősen duzzadt volt, és fertőzés is sújtotta. Tartós agykárosodástól tartottak.

Lisa, és férje a Facebook-on látták meg a szerencsétlen kutya fotóit, és  noha már volt 2 befogadott kutyájuk, úgy döntöttek, hogy őt is magukhoz veszik, akármennyi plusz törődést is igényeljen állapota miatt.

A kutyus gyorsan beilleszkedett a családba, és szerető kapcsolatot alakított ki a párral és a két kutyával is. Lassan épült fel, később az egyik lábát amputálni kellett.

Mindez azonban nem akadályozza meg abban, hogy ő legyen a világ legboldogabb kutyája, aki azt is megtanulta, hogy hogyan kell játszani a labdával.

Forrás: theDodo

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!