Szívszorító levelet írt a megerőszakolt kislány, akinek a bántalmazóját felmentették

A kislány életét nem csak a bántalmazó férfi, de a bírónő is tönkrevágta.

Két évvel ezelőtt az akkor 12 éves kislányt megerőszakolta egy 19 éves fiú, miután egy buliban vodkával leitatta. Az ügy a bíróságra került, ám a bíró, aki ráadásul egy nő volt, úgy ítélte meg, hogy a leitatott, megerőszakolt lány tevékeny részese volt a történteknek, és nem igaz, hogy akarata ellenére történtek a dolgok.

A lány édesanyja szerint Catherinet és egyik barátnőjét két fiatal elcsábította, leitatták őket, és míg egyikük önszántából vonult a fürdőbe az egyik fiúval, addig Catherine elájult, és ezt kihasználva erőszakolta meg a 19 éves fiatal. A bírónő mégis szabadon engedte a tettest.

Ez a fiú erőszakolta meg a kislányt

Forrás: Mirror

A kislányt összeroppant a történtek miatt, és sem az erőszakot, sem a bíró döntését nem tudta feldolgozni. Most egy levelet írt, hogy mindenki megtudja, min megy keresztül:

„Visszatérnek az emlékek, a képek. Ki voltam ütve a nappaliban, aztán emlékszem, ahogy felkapott és egy ágyba vitt. Azt mondták, hogy én engedelmeskedtem, elfogadtam a helyzetet. De hogy tudna valaki bármibe is beleegyezni, miközben nem tud beszélni? A történtek előtt magabiztos és boldog gyerek voltam, most azonban már hamis a nevetésem” – mondta a lány. „Őt előbb a bíróságon bűnösnek találták, azt hittem, többet már nem kell tárgyalásra járni. Aztán ő végül simán hazasétált a bíróságról, le voltam sújtva. Sokan mondják, hogy bocsássak meg, de hogyan tudnék megbocsátani valakinek, aki ennyire összetörte az életem.”

Forrás: Bors