Abortuszra küldték a rákbeteg modellt, nézd meg, mi történt ezután

A 24 éves várandós modellnél rákot diagnosztizáltak az orvosok, a kemoterápia miatt rögtön abortuszt javasoltak.

A litván származású, kanadai modell, Elizaveta Bulokhova fogfájással fordult orvoshoz, mikor férjével Hollandiában nyaralt. Ekkor derült ki, hogy rákos megbetegedésben szenved. Az orvosok azt javasolták, hogy mielőtt megkezdené a kemoterápiás kezelést, vetesse el a babát.

Fotók forrása: NLCafé

Eliza így mesélt a történtekről: „A kisfiam rendkívül mozgékony volt a hasamban, amikor beszélni kezdtem hozzá. Megkértem, hagyja abba a ficánkolást, mert sajnos nem tarthatom meg őt. Különös dolog történt, mert abban a pillanatban megállt a mozgása. Hiszem, hogy meghallotta és megértette, amit mondtam neki. Elfogadom, amit az Univerzum tartogat a számomra, ha ez azt jelenti, hogy a kisbabám megszületik, akkor meg is fog születni, ha pedig mégsem, akkor azzal élek együtt”.

A lány úgy döntött, nem veteti el a kicsit. Néhány héttel később pedig megszületett a megoldás: az orvosok úgy látták, hogy császármetszéssel megszülethet már a kisfiú, bár koraszülöttként a világra jönni igen kockázatos.

Elizaveta megszülte a babát, ezután megműtötték, és a kemoterápiát is végigcsinálta. Mostanra 95 százalékos az esélye, hogy teljesen felgyógyulhat, és a baba is szépen cseperedik.

Forrás: NLCafé