Más ruháját adták rá a budapesti kórházban a 84 éves nagypapára

Egy hónapon keresztül dobálták kórházról kórházra a bácsit.

A 84 éves Mihály bácsinak elképesztő kálváriát kellett átélnie, az esetet unokája, Tünde mesélte el a Borsnak: “Nagypapám eltűnt otthonról, sehol sem találtuk. A rendőrség tanácsára felhívtuk a 104-et. Kiderült, hogy elesett, beverte a fejét. Bevitték a legközelebbi kórházba, de minket erről nem értesítettek. Amikor bementünk hozzá, nem hit­tünk a szemünknek. Annyira leszedálták, hogy fel sem ismert minket.”

A nagypapát 2 nappal később átszállították egy másik kórházba, ahol a 25 éves unoka szerint borzalmas állapotok uralkodtak. “Érthetetlen módon valaki más pizsamáját adták rá. Hogy ez hogy történhetett, az rejtély. Nyoma veszett a ruháinak és a kiváltott gyógyszereinek is”. A nagypapa időközben tüdőgyulladást kapott, felfekvése is lett, ráadásul már a harmadik kórházban kezelték.

“Megint eltűntek a holmijai, és új­fent más ruhái vol­tak rajta. Arra se mél­tatták, hogy tisz­tába tegyék. Egyik nap édesanyám meglátogatta, de valaki más feküdt az ágyában. Számon kérte az egyik orvost, hogy hova tűnt, erre még őt hordták le, hogy mit képzel. Felháborítóan viselkedtek, arra nem voltak képesek, szóljanak nekünk, hogy máshová vitték. Csoda, hogy végül túlélte a kálváriát.”.

Forrás: Bors